A guarantee for quality

GARNIWAT heeft als doel het bijdragen tot een verhoging van de rentabiliteit en competitiviteit van onze klanten, door het ontwikkelen, produceren en verkopen van artikelen die optimaal voldoen aan de behoefte van de consument m.b.t. comfort, gezondheid en veiligheid.

Wij zijn een familiebedrijf dat opgericht is door François Janssens en Lilianne Clygnet in juli 1974. Het bedrijf is ontstaan na de opsplitsing van de firma L'Ouate. GARNIWAT heeft de afdeling van de industriële watten verder uitgebouwd. Industriële watten zijn halffabricaten, die voor verschillende toepassingen kunnen gebruikt worden, gaande van matrasproductie tot tuinbouw.

In de jaren tachtig werd gestart met het produceren van kussens en kussenvullingen. Deze afdeling is door de jaren verder uitgebouwd dankzij een continue investering in mensen en machines. Neem een kijkje in onze productiehal.
Tijdens de jaren negentig ontstond de productie van de “polyestervulling” zakjes. Deze werden geproduceerd onder Private label.

Om de rendabele groei van dit product binnen de consoliderende Europese markt te bestendigen en te verstevigen, heeft GARNIWAT eind december 2002 PANDA industries geïntegreerd in het bedrijf. Het merk PANDA vertegenwoordigt dan ook topkwaliteit in het gamma van de polyestervullingen.
De afzetmarkten zijn de Benelux, Frankrijk en Duitsland, naast een aantal andere markten die d.m.v. selectieve product- en marktstrategie worden bewerkt.

De succesvolle groei zal uitsluitend mogelijk zijn indien de ogenschijnlijke tegenstrijdige belangen van klanten, medewerkers, leveranciers en de maatschappij, op een redelijke wijze met elkaar worden verzoend en op deze wijze het voortbestaan van GARNIWAT voor alle belanghebbende de moeite waard is. Huidige zaakvoerders: Achiel Janssens & Jo Janssens